Helomvending
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk På selv den dårligste dag
holdet det kanskje
med et lite,
velment
smil
for å vandre
fra grinete til glad
På selv den dårligste dag
holdet det kanskje
med et lite,
velment
smil
for å vandre
fra grinete til glad
De jentene, de jentene | |
« Den vakre navnløse | Helomvending » |