Jeg synes, jeg selv må stråle

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg synes, at verden skinner,
jeg synes, at blomsterne ler.
Jeg synes, at alt blir gyldent,
hvorhen så mit øie ser.

Jeg hører musik i luften,
en lys, vidunderlig klang.
Det er, som går jeg i takt med
den brusende sommers sang.

Jeg synes jeg selv må stråle,
imellem de grønne trær,
fordi min elskte, min elskte
vandrer mig ganske nær.