Kategori:Foraarsdigte
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkForaarsdigte (En del av Digte - fra 1838)
- I. Smaa Zefyrer dandse, svinge
- II. Af Haab og Liv er alle Knopper fulde
- III. Vaaren kommer, Alt er Glæde
- IV. Zefyr legede med Grenen
- V. I Skovens Ly jeg sidder
- Druer og Berberisser
- Sympathier
- Lotos-Planten
- Kilden
- Søfuglen
- November
- Ved Havet
- En stjerneklar Nat
- Fred i Kamp
- Før og Nu
- Løvfald
- Høstsang
- Ved Karmø
- Bergens Stift
Sider i kategorien «Foraarsdigte»
Under vises 19 av totalt 19 sider som befinner seg i denne kategorien.