Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Vinter»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
old>Anonym
old>Anonym
Linje 1: Linje 1:
Vinter SUGER!
+
RUNK RUNK RUNK RUNK MER RUNK FAPPPPPPPPPING IS DA SHIT!!! BÆSJ OG TISS OVERALT

Revisjonen fra 9. des. 2014 kl. 11:46

RUNK RUNK RUNK RUNK MER RUNK FAPPPPPPPPPING IS DA SHIT!!! BÆSJ OG TISS OVERALT

Underkategorier

Denne kategorien har kun følgende underkategori.

S