Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Vår»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
old>Anonym
 
(Én mellomliggende revisjon av en annen bruker er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 +
Dikt om våren...
  
Solmagi
+
{{diktemne}}
 +
[[Kategori:Dikt etter årstid]]
  
Snøen har tatt med se blygheta bort
+
det var soft is i beger. jeg slo en neger
og sola har komme og tina oss opp
 
No osa gatå tå  vrimmel og vår
 
Vi hælsa intenst og får nikkesår
 
 
 
Fær vi har mykjy å ta att sia i fjor
 
lattern sitt læst mens vi minnast det vi gjor
 
Denj ene har sverar grill ennj denj anjer
 
og plutsele e vi innom dæra te kvaranjer
 

Nåværende revisjon fra 10. mai 2023 kl. 09:11

Dikt om våren...

det var soft is i beger. jeg slo en neger