Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Kjærlighet»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
m
 
old>Anonymous
 
(9 mellomliggende revisjoner av 4 brukere er ikke vist)
Linje 2: Linje 2:
  
 
[[Kategori:Dikt]]
 
[[Kategori:Dikt]]
 
+
[[kategori:følelser]]
<div class="tocbox">
 
<dikt>
 
Da jeg såg deg for første gang , sa det pang.
 
Jeg ble forelska i deg , med en gang.
 
Du var den fineste , peneste gutten jeg hadde sett
 
og jeg ble helt mett.
 
 
 
Du kom bort til meg og smilte og sa hei
 
til meg og jeg sa hei tilbake til deg.
 
 
 
Du spurte meg om vi skulle være i lag med hverandre.
 
</dikt>
 
</div>
 

Nåværende revisjon fra 28. nov. 2012 kl. 14:07

Kjærlighet - Menneskets vakreste side

Underkategorier

Denne kategorien har følgende 5 underkategorier, av totalt 5.

A

E

F

K

Sider i kategorien «Kjærlighet»

Under vises 151 av totalt 151 sider som befinner seg i denne kategorien.