Der staar en sorg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDer staar en sorg etsteds i mit liv,
den kaster saa lang en skygge.
Og hvor den falder, vil livet ei gro,
og sorgen kan ingen rygge.
Barmhjertige liv, jeg strækker mod dig
i længsel og bøn min hænder.
-- Men skyggen ligger henover min vei.
Jeg kan ikke se, at den ender.
I. (1892-1893) |
II |
III |
ebook, H. Aschehoug & Co.s Forlag, 1897: Vilhelm_Krag_-_Nye_Digte.pdf (PDF, 14 MB)