Mod
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet er ret smukt at træde op
i auditorium
og være pokkers stor og kjæk
for hele publikum.
Man faar applaus, man blir berømt
for tapper og for god.
Men det: at trude synes feig
er tit det største mod.
I. (1892-1893) |
II |
III |
ebook, H. Aschehoug & Co.s Forlag, 1897: Vilhelm_Krag_-_Nye_Digte.pdf (PDF, 14 MB)