8. Lampen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMin lampe ser saa træt paa mig,
har brændt i hele nat.
Dens flamme er det eneste
levende herinde.
Dens flamme er det eneste
i verden, som kjender mig.
Ja, ogsaa kanske mørket.
Natten. Gud.
I. (1892-1893) |
II |
III |
ebook, H. Aschehoug & Co.s Forlag, 1897: Vilhelm_Krag_-_Nye_Digte.pdf (PDF, 14 MB)