Byg dit liv --
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk«Byg dit liv paa tro og glæde»
har jeg hørt dem præke, præke.
«Glæden, som fra haab til haab
kan dig smile ind i døden.»
Nei -- byg det da før paa sorgen,
stolt og haard og dyb som fjeldet,
der til jordens sidste urgrund
strækker sine sterke rødder.
I. (1892-1893) |
II |
III |
ebook, H. Aschehoug & Co.s Forlag, 1897: Vilhelm_Krag_-_Nye_Digte.pdf (PDF, 14 MB)