Den nye lykke
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDine læber feberagtigt
snakker om din nye lykke --
-- men de store, trætte øine
visner i en gammel sorg.
I. (1892-1893) |
II |
III |
ebook, H. Aschehoug & Co.s Forlag, 1897: Vilhelm_Krag_-_Nye_Digte.pdf (PDF, 14 MB)