Gjensyn (Krag)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk«Aldrig, aldrig skal vi angre
paa den elskov som er jordet.»
Dine øine smilte haanligt,
mens de stolte læber svor det.
Atter traf jeg dig. Da var det
som dit hele ansigt visned.
Dine arme øine stirred
paa mig, saa mit hjerte isned.
I. (1892-1893) |
II |
III |
ebook, H. Aschehoug & Co.s Forlag, 1897: Vilhelm_Krag_-_Nye_Digte.pdf (PDF, 14 MB)