Først da
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFørst naar du ser, at alt, du gav,
nu ligger dødt,
først naar dit barnesind i kval
sig har forblødt,
først naar du saa din sidste tro
forhaant, forhaant,
først naar dit hjertes helligdom
i støv er traadt,
først naar din hede taarestrøm
frøs bort for spot,
-- først da kan du lære kan at le
saa grusomt godt.
I. (1892-1893) |
II |
III |
ebook, H. Aschehoug & Co.s Forlag, 1897: Vilhelm_Krag_-_Nye_Digte.pdf (PDF, 14 MB)