Døren blev lukket

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Døren blev lukket
(jeg endnu det ser).
Døren blev lukket,
saa var det ei mer.

Mit øre var fyldt af
din stemmes klang; --
jeg vidste, nu var det
for sidste gang.

Jeg vidste, nu var det
forbi, forbi.
Og det var for mangt, at
den død slog i.

-- Jeg smøg nedad trappen
jeg listet mig væk.
Jeg følte ei sorg, -- kun en
underlig skræk.

En skræk, som trued
langt bortefra.
En skræk for noget
-- jeg vidste ei hvad.