Kategori:Johan Sebastian Welhaven
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTekster av Johan Sebastian Welhaven (1807 - 1873):
Underkategorier
Denne kategorien har følgende 2 underkategorier, av totalt 2.
Sider i kategorien «Johan Sebastian Welhaven»
Under vises 144 av totalt 144 sider som befinner seg i denne kategorien.
A
D
E
J
M
N
P
S
T
V
- Vaar-Stemning
- Vaaren kommer, Alt er Glæde
- Vandring og Ensomhed
- Vandringen
- Varsler
- Ved Grundſtenens Nedlæggelſe til de nye Univerſitetsbygninger
- Ved Havet
- Ved Havet (Nyere Digte)
- Ved Karmø
- Ved Kirkegaarden
- Ved Kong Carl Johans Regjeringsjubilæum
- Veiviſeren ſynger
- Vent kun!
- Vi sade i Kammeret lune og trygge