Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Alle dikt alfabetisk»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
m
Linje 14: Linje 14:
  
 
                         TAKK FOR DET VENNSKAPET SOM VI SAMMEN HAR,
 
                         TAKK FOR DET VENNSKAPET SOM VI SAMMEN HAR,
                         DET ER MANGE MINNER NÅR TILBAKE BLAR.
+
                         DET ER MANGE MINNER NÅR VI TILBAKE BLAR.
 
   
 
   
 
                         NÅ SKAL VI I ÅRETS SISTE TIME ØNSKE HVERANDRE LYKKE TIL,
 
                         NÅ SKAL VI I ÅRETS SISTE TIME ØNSKE HVERANDRE LYKKE TIL,
 
                         Å HÅPE AT VI OGSÅ I DET NYE ÅRET FÅR HVA VI TRENGER TIL.
 
                         Å HÅPE AT VI OGSÅ I DET NYE ÅRET FÅR HVA VI TRENGER TIL.
 
           dikt'
 
           dikt'

Revisjonen fra 28. des. 2009 kl. 15:50

                                  NYTT ÅR.
                       SNART ER ENDA ET ÅR TIL ENDE,
                       OG RAKETTER VI OPP I LUFTEN SKAL SENDE.
                       TILBAKE I TIDEN GÅR VÅRE TANKER,
                       MENS HJERTET FOR FREMTIDEN BANKER.
                       ALLE TING HAR SKJEDD SÅ FORT,
                       SKULLE SIKKERT HVERT ANDERLEDES  GJORDT.
                       MEN LA OSS SE PÅ DET GODE SOM HAR HENDT,
                       OG HOLDE FAST PÅ DET SOM ET HÅP I HJERTET  HAR TENT.
                       TAKK FOR DET VENNSKAPET SOM VI SAMMEN HAR,
                       DET ER MANGE MINNER NÅR VI TILBAKE BLAR.

                       NÅ SKAL VI I ÅRETS SISTE TIME ØNSKE HVERANDRE LYKKE TIL,
                       Å HÅPE AT VI OGSÅ I DET NYE ÅRET FÅR HVA VI TRENGER TIL.
          dikt'

Underkategorier

Denne kategorien har kun følgende underkategori.

B

Sider i kategorien «Alle dikt alfabetisk»

Under vises 200 av totalt 3 262 sider som befinner seg i denne kategorien.

(forrige side) (neste side)

?

A

(forrige side) (neste side)